Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobieranie gier na Steam'ie

OneDaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;)

Kupiłem sobie GTA IV na steamie i zacząłem pobierać przez noc bo mam wolny internet. Rano coś takiego mnie zaskoczyło

SslKl3k.png

Jak widać na obrazku mój internet ściągnął prawie 17GB, steam naliczył 15GB, a samo GTA ma tylko 8,6GB ściągnięte. O co biega? :D Steam robił mi różne niespodzianki (np. ściągał szybciej niż normalnie się da) ale to już jest dziwne. Najgorsze jest to, że będę musiał zostawić GTA na 2 noc :/

Opublikowano

Nie miałeś, w chmurze tak jest a ile Ci ściąga na dysk kompa o już zależy od twojego netu

połączenie sieciowe nie liczy tak dokładnie w bajtach tylko w PAKIETACH a to całkiem inny sposób przelicznika czyli wszystko jest jak należy, to Windows ma skopane przeliczniki danych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

po prawej na górze masz "Wznów" kliknij to i pobierz resztę :) Zawsze to lepsze od pobierania od nowa.

A czy ktoś napisał, że będę pobierał od nowa? :P Po prostu resztę dociągnę w drugą noc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...